Reparatie en service

Fietsreparatie
Laat uw fiets vakkundig repareren bij FietsTotaal Elden. Wij repareren stadsfietsen, elektrische fietsen en sportieve fietsen. Als u een afspraak maakt, heeft u uw fiets zo snel mogelijk terug. In overleg is er een leenfiets beschikbaar. FietsTotaal Elden hanteert de werkplaatstarieven van Fiets Centraal. U vindt de tarieven op de prijslijsten van de stadsfiets, elektrische fiets en sportieve fiets.

Fiets Centraal Zorgplan
Het totale onderhoud van uw fiets in één plan? Kies voor het Fiets Centraal Zorgplan. Eén prijs voor zekerheid en reparaties. Het Fiets Centraal Zorgplan is er in drie verschillende prijscategorieën. De tarieven vindt u op de prijslijsten van de stadsfiets, elektrische fiets en sportieve fiets.

 

 

Ombouw naar elektrische fiets
Is uw fiets te goed om te vervangen voor een elektrische fiets of heeft u een speciale fiets waar u zo aan gehecht bent? FietsTotaal Elden bouwt uw fiets op een professionele manier om tot e-bike en werkt deze vervolgens volledig af. U kunt kiezen uit verschillende aandrijvingen: voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. Het laten ombouwen van uw fiets is een goed alternatief voor eventuele aanschaf van een e-bike. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Rollatorreparatie
Wij repareren ook rollators. Met onze techniek en kennis proberen wij uw rollator te repareren, zodat u weer veilig over straat kunt. Het kan voorkomen dat wij niet de juiste onderdelen kunnen krijgen voor de reparatie. Deze onderdelen kunnen mogelijk bij uw rollatorleverancier besteld worden en dan kunnen wij het monteren. Er is dus bijna altijd wel een oplossing. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.